top of page

Er zijn dingen die je nooit achter je laat, 

maar waar je niet je leven lang onder hoeft te lijden

Therapie

Psychosociale therapie

In mijn praktijk bied ik hulp door middel van psychosociale therapie. Dat betekent werken aan praktische oplossingen, en tegelijk de kansen aangrijpen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
In een gelijkwaardige relatie waarin ieder zichzelf kan zijn, probeer ik de obstakels waardoor jij niet verder komt, boven tafel te krijgen. Welke gedachten beheersen je leven: zijn die reëel, helpen ze je? Welke ervaringen heb je in je leven opgedaan, en welke nieuwe ervaringen zullen je helpen om een nieuwe weg in te slaan?

 

Relatie- en gezinstherapie

'Kruispunt' biedt hulp voor relaties en gezinnen. Als de communicatie niet meer loopt. Als je je bij elkaar niet veilig voelt, of opgesloten.
Ik ga op zoek naar wat ieder in de relatie nodig heeft en hoe je daaraan kunt werken, hoe je effectief kunt communiceren. En hoe je met elkaar verbonden kunt zijn zonder je eigenheid op te geven. Zodat het weer leuk wordt om samen te zijn.

 

Persoonlijk

Als therapeut ben ik in de eerste plaats gewoon mens. In de gesprekken ben ik persoonlijk, betrokken, invoelend en waar nodig confronterend. Ik zeg wat ik zie en ervaar in het contact. Op die manier probeer ik iets nieuws toe te voegen aan je beleving. In de ontmoeting die we als mensen met elkaar hebben, ontstaan nieuwe ervaringen. Daardoor kunnen vaste patronen doorbroken worden.
Vanaf het eerste gesprek werk ik eraan de problemen helder te krijgen en je te helpen hoe je ze beter kunt hanteren. Mijn insteek is dat jouw overleven weer verandert in leven en van het leven genieten.

 

Kortdurend

Iedereen die met levensvragen zit of moeite ondervindt in zijn of haar geestelijk, sociaal of psychisch functioneren kan bij 'Kruispunt' terecht. Soms is een enkel gesprek al voldoende om je op weg te helpen, soms heb je iets meer nodig. Meestal heb je aan 5-10 gesprekken genoeg om je nieuwe spoor te vinden en te gaan.

bottom of page