"Als je van jezelf geniet, dan kun je ook van anderen genieten"

Seksverslaving

 

Je hebt toch weer gekeken. Je wilde het nooit meer doen, maar je bent toch weer voor de bijl gegaan.
Je zult jezelf niet gauw verslaafd noemen, maar je doet dingen die je eigenlijk niet wilt, en je doet ze steeds weer. Op een of andere manier zit je er toch aan vast.

 

Je bent geen uitzondering. 80% van de mannen en 40% van de vrouwen kijkt regelmatig naar pornografie op internet en tv. En een groot deel van hen doet het vaker dan ze willen. Het kan een probleem gaan betekenen in je huwelijk en – als je gelooft – in je relatie met God. En ook andere relaties en zelfs je werk kunnen eronder gaan lijden.

 

Ik geloof niet: eens verslaafd altijd verslaafd. Er is een uitweg. Dat kost wel wat, maar heb je dat niet over voor een rustig geweten en herstel van je relaties?

 

De therapie bij praktijk 'Kruispunt' in Epe is gedeeltelijk individueel, gedeeltelijk in de groep. In de groep kom je in contact met anderen die dezelfde strijd voeren als jij. Je wisselt met elkaar uit hoe het gaat en houdt elkaar scherp. Naast het contact met elkaar is de input erop gericht je beter te wapenen. Maar ook om te kijken hoe het komt dat je er zo gevoelig voor bent.

De gevangenis uit

0578 - 69 60 84

06 - 45 65 66 24

Sparrenlaan 11
8162 CX Epe

De praktijk voor persoonlijke coaching, relatietherapie en gezinstherapie in de regio Epe, Heerde, Wezep, Wapenveld, Hattem, Vaassen, Apeldoorn, Zwolle, Kampen

© 2019 Praktijk Kruispunt